Kapcsolat

A pecacsarnok.hu oldal azért jött létre, hogy segítsen eligazodni a horgászat világában mindenkinek, és segítséget nyújtson a kezdeti lépések megtételéhez a horgászatban.

A horgász tevékenység szinte egyidős az emberiséggel, korábban az élelemszerzés egyik fontos eleme volt. A társadalmak és az emberiség fejlődésével folyamatosan átalakult az emberek hozzáállása a horgászathoz, így a horgászat napjainkra az egyik legjobb szabadidős tevékenység, kikapcsolódás, sport amivel aktívan eltölthetjük időnket.

Hazánkban jelenleg kb 400.000 ember aktív horgász, és ha ez a szám igaz, akkor mindegyik többször is olvas minket egy évben. Ennyien nem tévedhetnek. 

Ha horgászol azért, ha nem horgászol még akkor azért lehet segítségedre ez az oldal. Ha tetszik amit csinálunk, iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket a facebookon és nézz vissza gyakran!

Ha kérdésed volna, keress minket e-mailben a pecacsarnok@gmail.com címen!

Honlap üzemeltetője:

  • Név: Horváthné Majer Gabriella e.v.
  • Székhely: 1136 Budapest, Hollán E. utca 30. fszt. 4.
  • Adószám: 68587413-1-51
  • nytsz: 51960579

Technikai tudnivalók:

  • Domain és tárhely szolgáltató: Tárhelypark Kft (1122 Budapest, Gaál József út 24., Asz.: 23289903-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-145888)

A https://pecacsarnok.hu oldalon található teljes tartalom másolása, multimédiás anyagok átvétele kizárólag a honlap üzemeltetőjének előzetes engedélye alapján lehetséges.

Adatvédelmi szabályzatunkat itt érheted el

Az oldalon használt sütikről (cookiek) Itt találhatsz tájékoztatást