halfelismerés teszt

A halfelismerés teszt nagy segítség lehet azoknak, akik még horgászvizsga előtt állnak. A már levizsgázott horgászoknak is remek lehetőség letesztelni, hogy mennyire maradt meg a tudás. A halfajokat minden horgásznak tudni kell felismerni, ez az alapja a horgászatnak.

Ebben a halfelismerő tesztben az őshonos halakat kell felismerned. A képek a NÉBIH horgászvizsgára felkészítő könyvében találhatóak. Így ugyanezekkel a képekkel találkozhatsz a könyvben is, és jó eséllyel a horgászvizsgán is ezeket a képeket kell felismerni. Fontos, hogy ez a teszt nem tartalmazza Magyarország összes halfaját, ez a halfelismerés teszt, csak az őshonos halakat tartalmazza. 

Ha szeretnél többet tudni a magyar halakról, kattints ide! A teszthez sok siker kívánunk! Ha hasznosnak találod, kérlek oszd meg másokkal is!

Halferismerés teszt – Őshonos halak

Felismered az őshonos halakat? Fontos tudnivaló ez, horgászvizsgán egészen biztosan kérdezni fogják, és horgászat közben is fel kell tudd ismerni a halakat. Töltsd ki a tesztet és teszteld le tudásod!

A képek forrása: itt

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .