Horgászvizsga gyakorló teszt

balázsaweben

Updated on:

horgászvizsga gyakorló teszt

A horgászvizsga gyakorló teszt azoknak nyújthat segítséget, akik még nem rendelkeznek horgászvizsgával, de tudásukat szeretnék letesztelni, hogy a horgászvizsgán már biztosra mehessenek. A tesztben 32 kérdést kapsz, amelyből 21 helyes választ kell adnod ahhoz, hogy sikeres lehessen a vizsgád, és sikeresen levizsgázz a Pecacsarnok horgászvizsgáján.

Fontos tudnod, hogy ezt a horgászvizsga gyakorló tesztet a Pecacsarnok.hu által összeállított kérdésekből készítettük, nem helyettesíti a teljeskörű horgászvizsga felkészülést. Ha teheted, mindenképpen vegyél részt horgászvizsgára felkészítő tanfolyamon, hogy biztosra mehess.

A kérdések között találhatsz fogalmakra, ellenőrzésre, jogszabályokra, tilalmi időkre, halfajokra, méretkorlátozásokra vonatkozó kérdéseket. Igyekeztünk a teszt kérdéseket úgy összeállítani, hogy azok minél inkább hasonlítsanak egy horgászvizsga írásbeli részére. A horgászvizsgán számítanod kell kifejtős kérdésekre is, de ha ezt a tesztet maximálisan tudod, nagy meglepetés már nem érhet az írásbeli vizsgán sem.

Az írásbeli vizsgát követően halfelismerés tesztre kerül majd sor a vizsgán, amelyen 10 kihúzott halfajt kell felismerni, és jellemezni. Sikeres felkészülést és jó szórakozást kívánunk a teszthez!

[quiz-cat id=”3011″]

Ha úgy gondolod, hogy segíthet másoknak is a horgászvizsga gyakorló teszt, oszd meg ismerőseiddel is!

 

 

“Horgászvizsga gyakorló teszt” bejegyzéshez 14 hozzászólás

    • Jónapot .Kiss László vagyok és azt szeretném kérdezni ,hogy hol találok gyakorló horgász vizsga tesztet.Hol tudnék felkészülni a vizsgára.Válaszát előre is köszönöm.

      Válasz

Szólj hozzá!