Aluflokk method kosár

balázsaweben

Updated on:

aluflokk method kosar

Az Aluflokk termékei között megtalálható az egyedi kialakítású és orr-nehéz Turbo Jet method kosár, amely a távoli és pontos dobásokra lett kifejlesztve. A horgásztermékek piacán egyéni megjelenésű, egyik termékhez sem hasonlítható Aluflokk method kosár kialakításának köszönhetően a felkínált csali biztos, hogy nem akad be a kosár bordáiba, ugyanis nincsenek neki. A kosár alumíniumból készül, elnyűhetetlen, örök darab.

Turbo Jet a pontos, távoli horgászat záloga

A megfelelően előkészített etetőanyag garantáltan megtapad, amely az alján található  „tüskéknek” köszönhető. A dobás közbeni stabilitásról a kosárban elhelyezett műanyag gubancgátló cső gondoskodik, így nyílegyenesen, pontosan tudunk vele nagy távokra horgászni.

aluflokk method kosár
A speciális kialakításának köszönhetően nem akad be a csali

A Turbo Jet method kosár súlya 30 grammtól indul, és egészen 80 grammig kapható. Az Aluflokk method kosár új távlatokat nyit a method feederezés területén.  A hozzá kapható töltőszerszám tökéletesen illik a kosárra, a végeredmény egy igazán szép, áramvonalas, ovális alak.

Tökéletesen illeszkedik a töltőszerszámba

 

aluflokk method kosár
Az eredmény egy tökéletes, áramvonalas forma, kiválóan és pontosan repül

 

Ezekkel a kosarakkal meghorgászhatsz olyan távolságokat is, amelyek eddig elérhetetlenek voltak, végszerelékedet bejuttathatod a tó közepén, vagy a túlpart előtt élő halaknak is. Próbáld ki te is ezt a magyar terméket!


Elérhetőségek:

 

ELŐZŐ

Aluflokk

KÖVETKEZŐ

Aluflokk bottartó

Szólj hozzá!