Aluflokk bottartó

balázsaweben

Updated on:

aluflokk bottarto

Aluflokk feeder bottartó fejek

Az Aluflokk kínálatában a profi versenyhorgászok által is előszeretettel használt bottartó fejek is megtalálhatóak. A termékek természetesen megkapták a gyártó védjegyéül szolgáló speciális, bársonyos botvédő bevonatot, amely  az Aluflokk bottartó termékek védjegye, amely megóvja botunkat és zsinórunkat a sérüléstől.

A versenyhorgászatra is alkalmas feeder bottartó fejek magas minőségben, kézzel készülnek. A hosszas tesztelés, és a horgászok visszajelzései alapján készült versenyzésre is kiváló megoldást nyújtó termékek minőségükön és nem mindennapi, egyedi megjelenésükön felül elérhető áraikkal vívják ki a horgászok figyelmét. Minden bottartó fej kompatibilis az összes leszúróval, rod poddal, és feeder karral, a ráhelyezett kontra anya pedig meggátolja az elfordulásukat.

AF4 bottartó fej

aluflokk bottartó fej
AF 4 bottartó

Ez a bottartó fej a picker és match horgászok szerelmeseit célozza meg. 215 milliméteres szélességével, és a botoknak és zsinórnak kialakított megfelelően mély hornyozatának köszönhetően biztonságos és gyors horgászatot tesz lehetővé, mely a finomszerelékes horgászat szerelmeseinek igazán fontos.

 

 

AF9 bottartó fej

aluflokk bottartó fej
AF 9 bottartó fej

A magyar, a francia és a szlovák versenyhorgászok által világversenyeken használt, igazán gyors horgászatot lehetővé tevő bottartó fej. A 350 mm szélessége tág botelhelyezési lehetőséget biztosít, a kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt felvehető legyen a bot a tartóról. Nincs amibe beakadhatna, a keszegezés, a gyors pecák elengedhetetlen kelléke.

 

 

Aluflokk AF12 bottartó fej

aluflokk bottartó fej
AF 12 method feeder fej

A feederes method pontyhorgászat kedvelőinek szinte kötelező kellék. Egyedi kialakítása és a botvédő bevonat teljes biztonságot nyújt a horgászat közben. Pontyozás közben elég csak egy pillanatra másfelé figyelni, és a hal már le is rántotta a botunkat a tartóról, jobb esetben csak a földre, rosszabban már vidáman úszik vele a tó közepén. Az AF12 bottartó fej használatával ez teljességgel kizárt, speciális kialakításának köszönhetően nincs az a hal, amely erről a fejről le tudja húzni a botot.

 

Aluflokk AF11 bottartó fej

aluflokk bottartó fej
AF11 bottartó fej

A mindenre megoldást nyújtó univerzális bottartó fej. Egyik fele keszeges, pörgős horgászatot tesz lehetővé, de ha beugrana egy nagyobb hal, a másik fele megakadályozza abban, hogy lerántsa botunkat a tartóról. Úgy is mondhatnánk, hogy az AF9 és az AF12 szerelemgyereke, természetesem örökölte szülei botvédő bevonatát, így teljes nyugalomban horgászhatunk.

 

 

Aluflokk AF13 bottartó fej

alulfokk bottartó fej
AF13 bottartó fej

Ez a botfej a visszajelzések és tapasztalatok alapján nyerte el végső megjelenését. Igazán masszív, számos lehetőséget biztosít botunk elhelyezésére. Köszönhetően a széles bot és zsinór hornyozatának, teljes biztonsággal elhelyezhetjük rajta pálcánkat, és ugyanígy pillanatok alatt fel is kaphatjuk róla.

 

Aluflokk bottartó fejek feederezéshez

 

aluflokk bottartó fej
AF 1
AF 3

Az Aluflokk bottartó fej család a hétköznapi horgászathoz is baráti áron, magas minőségben jelentenek megoldást. A gyártó kínálatában található számos kategóriájú bottartó fejei között, az általános (nem verseny) feeder és más típusú horgászatban nyújt nagy segítséget és biztonságot használójának az Aluflokk mindennapos felhasználásra gyártott bottartói.

 

 

AF 7

Speciális, egyedi formai kialakításuknak köszönhetően a termékek megakadályozzák a halakat abban, hogy a bottartóról lerántsák a botunkat horgászat közben.

Ezzel horgászbotunkat, orsónkat és zsinórunkat is egyaránt biztonságban tudhatjuk a

AF 2

horgászat teljes ideje alatt. A bottartó fejek kompatibilisek minden leszúróval, vagy rod-poddal, az elfordulást a kézzel ráhelyezett kontra anya gátolja meg, így azok helyükön maradnak a horgászat végéig. Kis helyen elférnek, súlyuk elenyésző.

Gyerekhorgászoknak

aluflokk bottartó fej
AF 8 a halacska

Az AF 8, a halacska, amely meghozza a kedvet a horgászathoz a gyerekeknek, a szerencsét pedig a felnőtteknek. Többféle színben kapható, hal formájú bottartó, főképp a kicsiknek. Egy ilyen bottartótól jobban megjön a gyerekek kedve is a horgászathoz, és kabalának sem utolsó. Természetesen mint az aluflokk termékek mindegyike, ez a bottartó fej is speciális botvédő bevonatot kapott

 

 

Általános horgászathoz

aluflokk bottartó fej
AF 10

A bottartó fej a régi, jól bevált kapásjelzős horgászat kedvelőinek készült. A mély és széles zsinór horony valamint az aluflokk termékekre jellemő botvédő bevonat a zsinór beakadás veszélyét teljességgel kizárja. Ezt a bottartó fejet használhatjuk a botvégek megtartására is, ezt a szerepet is kiválóan ellátja.

 

 

Trikolór bottartó fejek

aluflokk bottartó
Távolságmérő, AF 9, 11, 12

Az Aluflokk bottartó termékcsaládból az AF9,  AF 11 és AF12 típusok, valamint a távolságtartó elérhetőek piros-fehér-zöld színben. Ha külföldön horgászol, vagy csak szeretnél kitűnni a parton és mellette egy remek minőségű terméket használni, válaszd a trikolór termékeket.

 

 

 


 

Elérhetőségek:

“Aluflokk bottartó” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. üdv nekem olyan bottartóm van elől elektromos kapásjelző gyári hátul házilag készített 12-es sima betonvas 60-cm magas 40-cm széles té alakú a két végén u a szárára véalakú 8-as vas ráheggesztve ezt hátul a bot méretéhez állítom úgy hogy az orsó az u előtt legyen így minimális az esély arra hogy egy kapitális kapásnál bevigye a botot érdemes kipróbálni és egy kis időt rászánni nembeszélve az anyagiakról görbüljön jófogást és eredményes horgászatot

    Válasz

Szólj hozzá!