Balatonlelle horgászat

balázsaweben

Updated on:

Balatonlelle horgászat

A Balaton déli partján fekvő település, Balatonlelle horgászat területén is tartogat az ott nyaralók számára kikapcsolódási lehetőséget. A balatonlellei horgászat megkezdése előtt fontos tisztában lennünk a Balaton területén érvényben lévő szabályozással, a Balatoni horgászrenddel. Ha ezzel megvagyunk, indulhat a balatonlellei horgászat!

Balatonlelle horgászat – Napfény strandfürdő

A Napfény strandfürdőnél nem hódolhatunk egész évben horgász szenvedélyünknek. A jelenlegi szabályozások szerint a balatonlellei horgászat ezen a területen csak strandszezonon kívül űzhető. Szerencsére Balatonlelle tartogat számunkra további horgászhelyeket is.

Balatonlelle horgászat –  Hajókikötő

Balatonlelle horgászatra alkalmas partszakaszai között ezen a területen egész évben lehetőségünk adódik a horgászatra. Itt se dobálhatunk kedvünkre, amerre esik úgy csobban módon. A hajókikötőben a hajósok az első számú vendégek, ezért horgászni csak a móló külső oldalán szabad. Természetesen nem célozhatjuk a vitorlásokat, még ha néha kedvünk is lenne hozzá, így az ő zavarásuk nélkül hódolhatunk szenvedélyünknek.

Balatonlelle horgászat – Szabad strand

A balatonlellei horgászat a szabad strand területén egész évben engedélyezett, azonban van néhány korlátozás, amelyet ismernünk kell. Strandszezonban nem horgászhatunk a strand területén, kizárólag a szabad strandon található mólókról van lehetőségünk hajkurászni a halakat.

Balatonlelle horgászat
A hajókikötő egész évben várja a pecásokat!