Budai Horgászcentrum

balázsaweben

Updated on:

Budai horgászcentrum székesfehérvári horgászbolt

Budai Horgászcentrum, Horgászbolt Székesfehérváron

A legtöbben gyermekkorban kezdünk el horgászni, és szeretjük meg a horgászat világát. Akkoriban még nem számított, hogy mi van a horgon, milyen a végszerelék, egyszerűen jó volt a parton ülve egymás társaságában a szabad levegőn a halakat kergetni a vízben egy horgásztó vagy egy patak partján. Az otthon készített kenyérgombóc, frissen ásott giliszta, vagy a horgászat közben megdézsmált csemegekukorica megfelelt a halaknak, és horgászoknak egyaránt.A horgászok és a halak ízlése azóta rengeteget fejlődött, és a parton ülő gyermekek nem sejtették akkor, hogy ez a fejlődés kapcsolódni fog az életükhöz, egészen a Budai Horgászcentrum székesfehérvári horgászbolt 2016-os megnyitásáig. A vízparton pecázó srácok a több évtizedes horgász tudásukat adják át a hozzájuk betérő horgászoknak, hiszen azóta is gyakori vendégei a környező horgászvizeknek.

A horgászbolt Fejér megyében, Székesfehérváron a Budai úton található, a város egyik legjobban megközelíthető helyén. Családi jellege miatt a betérő vendégek biztosak lehetnek abban, hogy a vásárlásuk mellé egy-egy kedves szót, baráti tanácsot mindig kapnak, legyen szó akár horgászbot, orsó vásárlásáról, vagy a fejér megyei horgásztavak legfogósabb etetőanyagai, csalijai kiválasztásáról.A Budai Horgászcentrum kínálatában mindent megtalálsz, amire a mai horgászoknak szüksége lehet.

Ha engedély kiváltása, élő csali, horgászfelszerelés, horgászruha, bojli vásárlása a célod, vagy ha a pillecukor pelletet szeretnéd kipróbálni, ezt is megtalálod a kínálatban!

Mindezt caffetériádból is fedezheted, mert az üzlet SZÉP kártya elfogadó horgászbolt. A hazavitt horgászcucc garantáltan jobb lesz, mint egy wellness hétvége az anyóssal, de ha bankkártyával rendeznéd a számlát, erre is van módod.

Budai Horgászcentrum horgászbolt székesfehérvárBudai Horgászcentrum horgászbolt székesfehérvárBudai horgászcentrum horgászbolt székesfehérváron

Ha egy horgászt szeretnél megajándékozni, de nem tudod mit vegyél neki, egy vásárlási utalvánnyal nem lőhetsz mellé, amely szintén megtalálható a horgászbolt és a webshop kínálatában egyaránt!

A horgász webáruház akár házhoz is szállítja a termékeket, de választhatod a személyes átvételt is a horgászboltban, ha nincs kedved sok időt tölteni a vásárlással, és kényelmesebb otthonról kiválasztani amit szeretnél.

Elérhetőségek, nyitvatartás:

A Budai Horgászcentrum mindennapjai:

KÖVETKEZŐ

Aluflokk

Szólj hozzá!