Csepp-Tó Monorierdő

balázsaweben

csepp-to-monorierdo

Budapesthez közel Monorierdő szélén, kellemes környezetben található ez a sporthorgászatra kiváló privát horgásztó, ingyenesen használható stégekkel és napvédő tetőkkel. Nyitvatartás napkeltétől napnyugtáig.

Csepp-tó Monorierdő általános tudnivalók

Az egésznapos horgászatra vágyóknak lehetősége van napijegy váltására, de aki csak néhány órára tud kiszakadni a rohanó világból, annak 3 órás jegy váltására is adunk lehetőséget, és egy botos napijegy is vásárolható kedvezményes áron.
A tó partján a halőr házban büfé működik, ahol hideg sörrel, üdítővel, jégkrémmel, rágcsálni valókkal és finom kávéval várjuk a hozzánk látogatókat.

Privát parkoló tartozik a tóhoz és a horgászhelyek autóval megközelíthetőek. Bográcsozási, sátorozási, és piknikezési lehetőséget biztosítunk, a parton az ivóvíz szabadon használható.
A látogatás ingyenes és kísérő jegyet sem kell váltani annak, aki a horgásszal érkezik.

A tó mélysége: 2m-3m, a tóban található halfajok: tükörponty, tőponty, compó, keszeg félék, csuka, süllő, balin. (A legnagyobb ponty 10-12 kg körüli, a legnagyobb amur 12 kg). Kérjük, látogasson el honlapunkra vagy nyilvános facebook csoportunkhoz, ahol naprakész információkat találhat.

csepp-to-monorierdo-4

Elérhetőség

Pribelszki Csaba
Tel: 06-70-772-12-64
Csepp-tó Sporthorgásztó
www.cseppto.hu
GPS: 47.302398,19.507446

Szólj hozzá!