Cukk

balázsaweben

cukk

Cukk etetőanyagok, csalik

A Cukk 1982-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg az etetőanyag és halcsali gyártását, és napjainkra hazánk egyik legnagyobb gyártójává vált. Termékeivel Ausztrália kivételével az összes kontinensen találkozhatunk, köszönhetően a folyamatosan fejlődő, és a minőséget elsődleges szempontnak tekintendő gyártási folyamatuknak. A Cukk termékek gyártásának során elsőbbséget élvez a kézi munka a jóval olcsóbb gépivel
szemben, ezzel munkát adva több tucat dolgozónak és első osztályú termékeket a horgászat szerelmeseinek.

CUKK
Kétkezi munkával készül, hogy a legjobbat kapják a horgászok

Cukk tó

A Cukk közel kétszáz féle terméket készít és forgalmaz, melyek jelentős része a nevükhöz kapcsolódó szabadalom. Új távlatokat nyitottak a horgászatban, ismeretlen csalikat adtak a horgászat kedvelőinek kezébe, mint a gyöngykukorica, illetve a puffi.

CUKK
Ki ne ismerné a mára kötelező kellékké vált PUFFI-t?

A termékek elsőszámú célközönsége a halak, ezért a cég 1998-ban létrehozta saját tavát. Számtalan halfaj táplálkozását figyelik meg napi szinten és vesznek figyelembe minden körülményt a termékek kifejlesztésénél, legyen szó az időjárási körülményekről, vagy éppen az ivási időszakról. A víz alatti világba betekinteni a tóba épített 8 darab hatalmas ablakon át lehetséges.

CUKK
A saját tó lehetőséget ad a halak napi szintű megfigyelésére
CUKK
Az utolsó szó a halaké

A tóban letőség nyílik arra, hogy elsőkézből gyűjthessenek információkat, hogy miért eszik meg egy etetőanyagot, csalit egy hal, esetleg mi okból nem. Olyan tesztek elvégzésére nyújt megoldást ez a tó, amely a partról nem kivitelezhető, ez pedig folyamatos és megalapozott fejlesztési lehetőségeket kínál a gyártó számára, hogy a horgászat rajongóinak a legjobbat adhassák.

Elérhetőség: