Magic Maggot etetőanyagok

balázsaweben

magic maggot etetoanyagok

Magic Maggot Stinky Mix

 

magic maggot etetőanyagok
Stinky mix – vigyázz, büdös!

Nincs mit szépíteni, a Magic Maggot Stinky Mix bizony büdös, erről kapta a nevét. A halak számára azonban az ideális beltartalmának, a csontiliszt és halliszt keverékének köszönhetően egy igazi csemege. Szaga és íze köszönhetően a természetes alapanyagoknak, táplálkozásra ösztönzi a halakat, és a két liszten kívül más aromát, ízfokozót nem tartalmaz.

Bármely körülmények között használható, de igazi erejét az intenzíven telepített, túlhorgászott vizeken tapasztalhatjuk meg. Method technikával használva rájöhetünk arra, hogy miért ez a termék a Magic Maggot termékek zászlóshajója. A bekeverésénél figyelni kell arra, mint a legtöbb method mix esetében, hogy a vizet szakaszosan adagoljuk hozzá a megfelelő állag elérése érdekében.

Magic Maggot Basic Mix

 

Magic maggot etetőanyagok
Magic Maggot etetőanyagok, minden körülményre

A Basic Mix termékcsalád egy univerzálisan használható etetőanyag, mely nagy mennyiségben tartalmaz csontilisztet. Az elkészítése során arra törekedtek, hogy optimálisan oldódjon ki az etetőkosárból, vagy a bedobott gombóc bontása megfelelő és könnyen keverhető legyen. Köszönhetően a magas csontiliszt tartalmának, erős csalogató hatást fejt ki a halakra intenzíven telepített és vadvizeken egyaránt. A Magic Maggot Basic Mix egy kilogrammos kiszerelésben három különböző ízben (ananászos, epres és halas-mandulás), kapható.

Magic Maggot etető pelletek

Magic maggot etetőanyagok
Etetőpelletek 6 mm méretben

Az etetőpelletek 6 mm-es méretben készülnek. Az optimális oldódásnak, és egyforma méretnek köszönhetően a

pelletek kiválóan alkalmasak csúzlizásra is. Az alapanyag mi más is lehetne, mint a csontiliszt, amely a halak számára igazán vonzó illatot bocsát ki magából oldódás közben, táplálkozásra késztetve a halakat.

Az etetőpellet alkalmas intenzíven telepített horgásztavon, vagy vadvizen egyaránt, úszós és fenekezős horgászathoz egyaránt. A termékek 1 kg-os kiszerelésben, háromféle (ananászos, epres és halas-mandulás) ízben kapható.

 

A Magic Maggot etetőanyagok és etetőpelletek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, így a környezeted a termékek használatával semmilyen módon nem károsítod!

Magic Maggot elérhetőségek:

ELŐZŐ

Csonti befőtt

KÖVETKEZŐ

Cukk

Szólj hozzá!