Csonti befőtt

balázsaweben

magic maggot

A csonti befőtt azért kapta a nevét, mert az, aminek hangzik. Hőkezelési eljárással tartósított,aromázott csontkukac, befőttes üvegben. Pont olyan, mint a körtebefőtt, csak nem tartalmaz cukrot és körtét sem. Az eljárás során a csontik minden értékes beltartalmi összetevője,így csalogató hatásuk is megmarad.
Az így konzervált csontkukac külseje műanyag csali érzetét kelti, de széttörve szinte kirobban a beltartalma. Horogra is tűzhető, de remek megoldás lehet az etetőanyag dúsítására is anélkül, hogy a csontikat forrázni, fagyasztani, mászatni kellene és nem fogják szétrúgni sem az etetést, nem másznak el, miközben az összes tulajdonságuk megegyezik a friss csontiéval.

Csonti befőtt ízek

csonti befőtt
40 és 220 ml-es kiszerelésben kaphatóak

Kétféle kiszerelésben 40 és 220 ml, és tízféle ízben (méz, eper, vanília, ananász, mandula,fokhagyma, eper-méz, fokhagymás-mandula, fűszeres kolbászos, kagyló) kapható. Mindenki megtalálhatja az optimális méretet és ízesítést attól függően, hogy csak horogravalóként, vagy az etetőanyag adalékaként szeretné használni.

Felbontás nélkül akár egy éven túl is felhasználható, felbontást követően hűtőben tárolva két hétig még alkalmas a horgászatra.

 

A Csonti befőtt 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készül, a halak és horgászok számára is kiváló választás!

Magic Maggot elérhetőségek:

Szólj hozzá!