Magic Maggot

balázsaweben

magic maggot

Csali Hungária

magic maggot
A csonti minden termékükben megtalálható

A horgászatot el se kezd úgy, hogy nincs nálad élő csali! Kínálhatsz a halaknak bármilyen horogravalót, de az élő,izgő-mozgó, a halak számára értékes tápanyaggal teli csontival, gilisztával nem fogják felvenni a versenyt.

Nem véletlen, hogy élőanyag nélkül egyetlen versenyhorgászt sem fogsz látni versenyezni, legyen szó szinte bármely horgászmódszerről. A csonti az egyik legkedveltebb, legismertebb, legolcsóbb és leghatékonyabb horogcsali, amelyet a horgászok használhatnak. Ezt ismerte fel a Csali Hungária, és hozta létre a Magic Maggot termékcseládot.

A Csali Hungária 17 éve tenyészti a horgászoknak a magas minőségű, többféle színű csontkukacot és pinkit és forgalmaz giliszta féléket, etető- és tűzőszúnyogot valamint nadályt Magyarországon és Európa más országaiban egyaránt. Jó eséllyel már Te is tűztél horogodra az általuk tenyésztett csontiból és fel sem merült benned, hogy mennyi mindenre lehetne ezeket a kis kukacokat felhasználni. Szerencsére a cégnél elgondolkoztak ezen, és hosszú kísérletezés, tesztelés és fejlesztések sorát követően létrehoztak nekünk egy új, teljességgel környezetbarát alapanyagokból készült termékvonalat, a Magic Maggot termékcsaládot.

Csontibefőtt

magic maggot
Világújdonság a csontibefőtt

 

A termékek annyira egyediek, hogy a világon nincs még egy olyan cég, akinek az összes termékében összetevőként jelen lenne a csonti, vagy az abból készített csontiliszt. A gyártó termékei magyar innováció eredményei, természetben megtalálható anyagok felhasználásával készülnek, 100%-ban környezetbarátok!

 

 

Ne feledjük el azt sem, hogy a horgászatnak a természet védelméről is kell(ene) szólnia a halfogáson túl, és a természetes alapanyagú csali a legjobb választás, amellyel a halakat és a vízi élővilágot megóvhatod, miközben nem kell lemondanod a halfogás öröméről sem!

 

Magic Maggot elérhetőségek:

ELŐZŐ

Top Mix

KÖVETKEZŐ

Csonti befőtt

Szólj hozzá!