Top Mix

balázsaweben

topmix
TOP MIX
Papp József, a TOP MIX alapítója

Papp József 1986 óta vállalkozó, eredetileg acélszerkezetek gyártásával és tervezésével foglalkozott. A 2000-es évek jelentős változást hoztak a vállalkozás életében, ekkor alapította meg a TOP MIX márkát és ettől kezdve fokozatosan áttértek az etetőanyagok gyártására és forgalmazására. A változás sikeresnek bizonyult, mindössze négy év alatt a hazai etetőanyag piac vezető pozíciójáig jutottak, és sikerük napjainkig is töretlen. A gyártó a honi horgászsport elkötelezett híveként számtalan neves horgászverseny szervezője és szponzora a horgászat népszerűsítése érdekében

 

Top Mix termékek

TOP MIX
Kiváló minőségű csalogató és etetőanyag

A több évtizedes versenyszerű horgászat itthoni és nemzetközi horgászversenyek sikerei, tapasztalatai felhasználásával kikísérletezett etetőanyagok, melyeket számos verseny- és hobbi horgász is egyaránt előszeretettel és sikerrel alkalmaz, lehetőséget teremtett arra, hogy a TOP MIX további eredményeket érhessen el.

A Top Mix termékei között megtalálhatóak a kiváló minőségű etetőanyagok,aromák, csalik, bojlis, úszós, feeder horgászat, nélkülözhetetlen kiegészítő kellékei, és a saját tervezésű, profi kivitelezésű horgászbotok.

TOP MIX
A kínálatban az aprócikkek, kiegészítők is helyet kaptak

Sikerüket bizonyítja, hogy a termékek 40%-a Európa 11 országában talál gazdára. A visszajelzések alapján egyre jobb úton jár a külföldi horgászpiac meghódításában is, köszönhetően a prémium minőségű,magyar gyártású termékeknek.

Az elért sikereket a kitartó munkának, a 40 évnyi horgászat tapasztalatának, de első sorban a magas minőségének és fejlesztéseinek köszönheti. Az etetőanyag gyártásának megkezdésekor, és azóta is folyamatosan a minőség fenntartása és javítása a Top Mix célja, ezért a gyártás során a legkorszerűbb gyártási technológiát alkalmazzák a hozzáértő emberi erőforrásokkal együtt.

Válaszd te is a kiváló,magyar termékeket!

Elérhetőségek:

ELŐZŐ

Cralusso

KÖVETKEZŐ

Magic Maggot

Szólj hozzá!