Cralusso

balázsaweben

Updated on:

cralusso

Cralusso

Cralusso úszók

A magyarok úszóitól ments meg Uram minket! – gondolta sok versenyhorgász szerte a világon, mikor meglátták, hogy a Cralusso termékek kerülnek elő a szomszéd ládájából. Majd 2002 után elindult világhódító útjára ez az innovatív magyar gyártó és a termékei.

cralusso úszók
A speciális megjelenésű, innovatív úszók, melyek meghozták a sikert

Jelenleg 4 kontinens 36 országában találhatók meg a horgászpiacon termékeik. Olyan nagy cégek forgalmazzák őket, mint a Sénsas vagy a Tubertini. Az egyedülálló formájú és egyedi tulajdonságokkal rendelkező úszócsalád kifejlesztése hozta meg a sikert a cégnek és számos versenyhorgásznak.

Napjainkra a Cralusso a világ elsőszámú úszófejlesztőjévé nőtte ki magát. A siker egyik kulcsa Králik Károly, a termékek megálmodójának hozzáállása volt, amikor belevágott a készítésükbe:

”Nem csupán úszókat, hanem megoldásokat akartam készíteni, melyek könnyebbé és eredményesebbé teszik a halfogást.” – Krális Károly

Az eredmények azt igazolják, hogy ez maximálisan sikerült, hiszen olyan elismert, sikeres és neves versenyhorgászok használják a termékeiket, mint Alan Scotthorne ötszörös egyéni világbajnok.

cralusso
„A legjobb lapos úszó amit valaha használtam”

Cralusso zsinórok

cralussoA gyártó kínálatában, fejlesztései között nem csak folyó- és állóvízi úszókat találhatunk. Az úszós és feeder, a finomszerelékes horgászat nélkülözhetetlen aprócikkeit, kiegészítőit, speciális horgász zsinórokat, QSP zsinórfeltöltő rendszert, feeder horogcsalikat, kosarakat is megtalálhatjuk a kínálatban.

Válaszd te is, a minőségi,magyar horgász termékeket!

 

A Králik és Társa KKT elérhetőségei:

KÖVETKEZŐ

Top Mix

Szólj hozzá!