Legyél Te is versenybíró a XXVII. Horgász Európa bajnokságon!

balázsaweben

Június 24-25-én rendezik meg a XXVII. Horgász Európa-bajnokságot, amelyet a kaposvári Deseda tavon rendez a MOHOSZ. Az idei évben rekord számú nevezés érkezett, így több, mint 70 versenybíróra van szükség a verseny lebonyolításához.

Ehhez kéri a horgászok segítségét a MOHOSZ a facebookon. A versenybírók feladata egy megadott táblázatban jelölni két horgász fogásainak darabszámát, majd a fogásokat megadott szempontok szerint összegezni. A versenybírósághoz tartozik még, hogy amennyiben rendkívüli esemény következik be, a versenybírónak értesíteni kell a vezető szektorbírót.

Mit kínál a MOHOSZ a versenybíróknak?

Pénzbeli juttatással nem jár a bíráskodás, de az emléken felül a MOHOSZ biztosít minden bírának 2 db egyedi, az EB-re készített pólót, sapkát, széket, napernyőt, amelyet a versenyt követően a bírák megtarthatnak. Ezenkívül még napi kétszeri étkezést biztosítanak a segítőknek.

Jelentkezni a képen látható telefonszámokon tudsz.

Aki segíteni szeretne, abban az esetben jelentkezzen, ha mindkét napon jelen tud lenni, és ellátni a feladatokat. A jelentkezésről bővebben a MOHOSZ facebook oldalán olvashatsz, ide kattintva. 

Szólj hozzá!