UK peca

balázsaweben

Updated on:

uk peca

 

Anglia a horgászat Mekkája. Több a versenyhorgász, mint hazánkban az összes regisztrált pecás. Jelentős előnnyel  indulnak nem csak a horgászversenyeken, legyen az finomszerelékes,vagy bojlis technika, de a horgászfelszerelés készítés területén is behozhatatlan előnyre tettek szert. Nem csoda, hogy az angol horgászfelszerelések világszínvonalúak, és mindenki irigyli a technikájukat. Ha a vágyad egy angol feeder bot, matchbot, bojli, pellet, etetőanyag, vagy bármilyen angol horgászfelszerelés, a UK peca horgászbolt és webshop kínálatában biztosan megtalálod.

UK peca
Széles kínálattal várnk

 

 

Angol horgászfelszerelés? UK peca

Ha szeretnéd az új angol horgászfelszerelések illatát magadba szívni, a kezedbe fogva érezni a termékek tökéletességét, netán jó lenne, ha valaki segítene a kiválasztásukban, Budapest XX. kerületében, a UK peca horgászbolt üzletében van rá lehetőséged. Szakértői segítséget fogsz kapni a választáshoz, ha még nem mozogsz otthonosan az angol horgászfelszerelések világában. Eladóik aktív horgászok, mindenben tudnak segíteni neked!

uk peca
Összeszokott, segítőkész csapat vár

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, és nincs kedved cipekedni mert már ismered az angol horgászfelszereléseket, a UK peca webshop a neked való választás, ahol vásárlásodat akár ingyen kiszállítják és törzsvásárlói kedvezményekben is részesülhetsz!

Használd Te is a világ legjobbjai által gyártott felszereléseket, és élvezd azt a tudást és minőséget amire egy angol horgászfelszerelés használata lehetőséget nyújt!

Elérhetőségek:

  • Cím: 1203 Budapest,Téglagyár tér 7.
  • Telefon: +3670 4200-800
  • Nyitvatartás: H-P:10-19. Szo:10-14
  • Honlap/webshop: www.ukpeca.hu
  • E-mail: info@ukpeca.hu