Szakáts kerti horgásztó

balázsaweben

szakats kerti horgaszto

Szakáts Kert, a nyugalom kertje

szakáts kerti horgásztóA Szakáts Kerti horgásztó Pest megyében egy igazi kuriózum a horgászvizek között. Egy hektáros méretével, fás bokros környezetével igazán festői környezetet biztosít a horgászathoz, pihenéshez az aktív kikapcsolódáshoz. Barátságos személyzet, akik segítenek eligazodni a tavon, merre milyen halat érdemes kergetni, és a szükséges csalit a helyszínen meg is lehet vásárolni. Ha megszomjaznánk,megéheznénk, a büfében kielégíthetjük vágyunkat, és egy jó kávé közben elbeszélgethetünk a halőrrel, vagy a többi horgásszal. A parton esőbeállók teszik komfortosabbá a horgászatot.

szakáts kerti horgásztó

A vízben sem mindennapi a kínálat, ugyanis a folyóvízi halak gyűjtő helye a Szakáts Kerti horgásztó. Találkozhatunk a horgászat során ponttyal,keszeggel, kárásszal, paduccal, márnával, balinnal és nagybajszú ragadozóinkkal, a harcsákkal is. A napijegy ára baráti,

1900 Ft-tól már pecázhatunk, ami ilyen halkínálat mellett majdhogynem ajándék. A halvédelem természetesen itt is kötelező, pontymatrac és fertőtlenítő használata szüksés, az állami engedély meglétét is ellenőrzik, de ez napjainkban szinte már természetes. A vizet finomszerelékes módszerekkel, szakáll nélküli horoggal vallathatjuk, valamint napi 1 liter etetőanyag limit van érvényben. Nyári időszakban éjjel nappal hódolhatnak a horgászat szerelmesei szenvedélyüknek a parton.

 

A hideg idő beköszöntével a horgászvíz csak hétvégente van nyitva, ezért mindig érdeklődj telefonon a halőrnél, hogy ne menj potyára!

Szakát kerti horgásztó elérhetőségek:

KÖVETKEZŐ

UK peca