Balatonboglári horgászhelyek

balázsaweben

Updated on:

Balatonboglári horgászhelyek

A Balaton déli partján található Balatonboglár horgászhelyek tekintetében is számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra az oda látogatóknak. Ha már végigjártuk a Balatonboglár nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, végig kóstoltuk finom italaikat, érdemes a balatonboglári horgászhelyek felfedezésére is szánni egy kis időt. A város több pontján hódolhatunk szenvedélyünknek, ha horgászni szeretnénk:

Balatonboglári horgászhelyek – Hajókikötő

A balatonboglári horgászhelyek közül ez a terület egész évben horgászható. Horgászni csak a móló külső oldalán szabad. Figyelemmel kell lennünk arra, hogy a horgászatunk során a hajóforgalmat nem zavarhatjuk.

Balatonboglári horgászhelyek – Szabad strand, Jankovics telepi strand

Mindkét területen egész évben hódolhatunk horgász szenvedélyünknek, azonban a fürdőzőket nem zavarhatjuk. Ezekről a balatonboglári horgászhelyekről tudni kell, hogy a déli part adottságainak köszönhetően sekély vizűek. Leginkább felmelegedő, vagy lehűlő víznél lehetünk sikeres. A melegebb időszakokban célszerű a mélyebb vízű mólókat megcélozni. A horgászatunk az esti, vagy éjszakai órákban lehet a legeredményesebb. Ekkor a fürdőzőkkel és a nyári forrósággal sem kell harcot vívnunk.

Hol lehet horgászni a Balatonon?

Ha a balatonboglári horgászhelyeket nem találod megfelelelőnek, vagy további tanácsokat olvasnál a balatoni horgászatról, írtunk korábban erről a témáról. Itt elolvashatod, hogy hol lehet horgászni a Balatonon. Ne felejtsd el, hogy a Balatonon a balatoni horgászrend szerint engedélyezett a horgászat. Ez sok esetben eltér az általános horgászrendtől. Mielőtt megkezdenéd a pecát, mindenképpen olvasd el a balatoni horgászrendet!

Balatonboglári horgászhelyek
Balatonbogláron a gömbkilátó az egyik legismertebb nevezetesség.

KÖVETKEZŐ

Oldalfül kötése