Balatonszárszó horgászat

balázsaweben

Balatonszárszó hogászat

A Balaton déli partján fekvő település, Balatonszárszó horgászat szempontjából is tartogat kikapcsolódási lehetőséget az oda látogatók számára.  A településen nyáron számos rendezvény kerül megtartásra. A településen minden évben megrendezésre került többek között a Sárkányfesztivál, fáklyás felvonulás, gasztro és kultúrprogramok egyaránt. Így Balatonszárszó a nem csak a horgászat szerelmeseinek kínál kikapcsolódási lehetőséget az odalátogató vendégeknek.

Balatonszárszó horgászat  – Horgászhelyek Balatonszárszón

A balatonszárszói horgászat a településen három helyszínen lehetséges:

  • Bendegúz téri szabadstrand
  • Szabadstrand a Mikszáth Kálmán utca mellett
  • Szabadstrand a Móricz Zsigmond utca mellett

A balatonszárszói horgászat a Mikszáth Kálmán utca közelében lévő szabadstrandon egész évben megengedett, azonban a fürdőzőket nem szabad zavarni. Célszerűbb Balatonszárszó horgászat adta lehetőségeit strandszezonban inkább éjszaka kipróbálni ezen a helyszínen.

A Bendegúz téri és a Móricz Zsigmond utcához közeli szabadstrandokon csak szeptember 30. és június 1. közötti időben szabad. A fennmaradó időben a terület csak a fürdőzőké.

Balatoni horgászat déli part – horgászati lehetőségek a közeli településeken

Ha Balatonszárszó horgászati lehetőségei nem elégítik ki vágyainkat, könnyen átjuthatunk Balatonföldvárra. A balatonföldvári horgászhelyek jóval több lehetőséget tartogatnak számunkra, vagy felkereshetünk más balatoni horgászhelyeket is.

Szólj hozzá!