Cigi horgászbolt

balázsaweben

cigi horgaszbolt

A Cigi horgászbolt Vác legrégebbi horgászboltja. 1981 óta családias légkörű, jó hangulatú horgász üzlet, ahol a kínálatban mindent megtalálhat, amire a horgászatban szüksége lehet. A termékek között megtalálhatóak a hagyományos felszereléseken túl a legújabb horgásztrendeknek megfelelő etetőanyagok, csalik, horgászbotok, orsók, székek, horgok, kapcsok és egyéb kiegészítő cikkek. Szívesen segítünk kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb felszerelést, csalit, etetőanyagot kiegészítő kellékeket.

cigi horgászbolt
Széles kínálattal várnak

A termékek között megtalálhatóak a hagyományos felszereléseken túl a legújabb horgásztrendeknek megfelelő etetőanyagok, csalik, horgászbotok, orsók, székek, horgok, kapcsok és egyéb kiegészítő cikkek. Szívesen segítünk kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb felszerelést, csalit, etetőanyagot kiegészítő kellékeket.

Ha szeretné megajándékozni barátját, ismerősét, rokonát ajánljuk figyelmébe vásárlási utalványainkat, amely egy horgász számára igazán nagyszerű ajándék lehet. Ne kockáztassa, hogy a megvásárolt termék esetleg nem tetszik az ajándékozottnak, lepje meg őt egy utalvánnyal, melyet levásárolhat nálunk.

Cigi horgászbolt SZÉP kártya elfogadóhely

Az üzletben horgászjegyek árusításával, horgászengedélyek érvényesítésével is foglalkozunk, éves és napi Duna jegyek is válthatóak nálunk.
SZÉP kártya elfogadó horgászbolt vagyunk, így nálunk ezzel is kiegyenlítheti a számlát.

cigi horgászbolt
A végén fizethetsz SZÉP kártyával is

Vevőink visszajelzései alapján szeretnek hozzán járni, elmondásuk szerint mindig ők az elsők, és örömmel jönnek vissza üzletünkbe. Igyekszünk minden téren kiszolgálni a vásárlók igényeit, nálunk azt kapja a vásárló, ami neki a legjobb!

Tegyen egy próbát, legyen a vásárlónk, engedje meg, hogy hozzásegítsük élete fogásához!

Elérhetőségek, nyitvatartás:

  • Cím: 2600 Vác, Árpád út 73.
  • Telefon: +3670/231-0356
  • E-mail: bajicigi@gmail.com
  • Nyitvatartás: 08:00-16:30