AA Fishing Team horgászbolt

balázsaweben

a&a fishing team horgaszbolt

Az AA Fishing Team horgászbolt Pest megyében, Dunakeszi egyik legjobban felszerelt horgászboltja. Ha pergetnél, feedereznél, matcharznél egy jót, széles kínálattal várunk, boltunk a feeder, match és pergető horgászok birodalma, de kínálatunkban a bojlis horgászat hívei is megtalálják az elvárásaiknak megfelelő termékeket.

AAa Fishing team horgászbolt
Bőséges termékkínálattal várnak

AA Fishing Team horgászbolt – Budakeszi

Termékkínálatunkban megtalálhatod a legújabb horgásztrendeknek és elvárásoknak megfelelő etetőanyagokat, aromákat, adalékokat, pelleteket, forgókat, kapcsokat, horgokat, villantókat, wobblereket és a horgászathoz nélkülözhetetlen egyéb kelléket. Legyen szó akár székről, bottartóról, szákról, halkimélő eszközökről, nálunk garantáltan megtalálod azt, amit keresel.

AA fishing team horgászbolt
Semmiből sincs hiány….

 

Ha horgászbot, orsó vásárláson töröd a fejed a horgászbolt eladói, segítenek kiválasztani azt a horgász szettet, ami elvárásaidnak leginkább megfelel, és nem érhet csalódás. A legtöbb nagy márka termékei kaphatóak horgászboltunkban.

Térj be hozzánk, kedves, segítőkész, szakszerű kiszolgálás vár, nekünk a horgászat az életünk, a hobbink és a munkánk egyben!

Elérhetőségek, nyitvatartás:

  • Cím: 2120 Dunakeszi,Fillér utca 4.
  • Telefon: +3620 227-5975
  • E-mail: anita.huth@hotmail.com
  • Facebook oldal
  • Nyitvatartás: 07:00-19:00

KÖVETKEZŐ

Ho Ho Horgásztó