Ho Ho Horgásztó

balázsaweben

Updated on:

ho ho horgaszto

A Ho Ho Horgásztó Kecskemét városában, Bács-Kiskun megyében található, a város egyik legidősebb tava, minden irányból jól megközelíthető helyen, a 44-es út és az M5-ös autópályát összekötő elkerülőút mellett található. A horgásztavat még az 1960-as években létesítették.  Akkoriban a Zöldségkutató intézet használta növények öntözésére.

Közel 20 évvel ezelőtt szerencsés változás történt és horgászok népes tábora vette birtokba a tavat, s nincs ez másként napjainkban sem. Nagyon sok kapitális hal rejtőzik a hűsítő fákkal és náddal szegélyezett horgászvízben.  Az egy hektáros vízterületű és 1.8 m vízmélységű tó egész évben tárt kapukkal várja az érdeklődőket, nyaranta az éjszakai horgászatra is adottak a lehetőségek.

Ho Ho Horgásztó
Kiemelkedő tok állománnyal rendelkezik a tó

A horgásztavon rendszeresen rendeznek nyílt nevezésű horgászversenyeket, ahol kiemelkedő eredmények születnek, termetes halakkal és nagy mennyiségű fogással.

Horgásztó szállással

A horgásztó partján lehetőség van sátorozni, valamint faházak is bérbe vehetőek, így több napos horgásztúra ideális helyszíne lehet akár családdal, vagy baráti társasággal érkezzünk a horgászvízhez. A vízparton fedett horgászbeállók teszik komfortosabbá a horgászatot, a bepakoláshoz kézikocsi, a nap ellen napernyő bérelhető. A tavon pontymatrac és fertőtlenítő használata kötelező!

Ho Ho Horgásztó
A ponty állomány is elismerésre méltó

A sportjegy ára 1700 forint, lehetőség van 24 órás és éjszakai jegy, valamint bérlet vásárlására. A halak napi áron megvásárolhatóak, a 4 kg feletti halat elvinni nem szabad, azt vissza kell engedni.

Fogható halfajok: ponty, amúr, tok, süllő, harcsa, csuka, busa, keszeg, kárász

Ho Ho Horgásztó Elérhetőségei: