Sneci horgászbolt

balázsaweben

sneci horgaszbolt

A Sneci horgászbolt arra törekszik, hogy megbízható forrása legyen a legjobb minőségű horgászfelszereléseknek. Kiterjedt ismeretekkel és első osztályú szolgáltatással tartós ügyfélkapcsolat kialakítására törekszünk vásárlóinkkal és szeretnénk ha az ügyfeleink úgy éreznék, hogy a vásárlás nálunk kényelmes, történjen az a boltban, telefonon, vagy a weboldalunkon.

Sneci Horgászbolt Nyíregyháza

Árpi bácsi, a Sneci horgászbolt alapítója, 50 év horgász tapasztalatával, több mint 25 éve biztosít a vásárlók részére páratlan szolgáltatást és horgászati ismereteket a 100%-os vevői elkötelezettség és elégedettség érdekében Nyíregyházán.

sneci horgászbolt
25 éve a horgászok szolgálatában

Komplett, teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk horgászfelszerelés, szervizelés és engedélyek kiadása tekintetében országszerte, üzletünk hivatalos állami horgászvizsga helyként is működik. Több, mint 10.000 féle horgászathoz kapcsolódó terméket kínálunk a legkiválóbb horgászcikk gyártóktól: horgászbotok, orsók, csalik, etetőanyagok, kiegészítők, damilok, method kosarak, ruházat, ajándéktárgyak, horgászengedélyek, stb…

sneci horgászbolt
Széles kínálat minden fajta termékből

A horgászbolt mellett ingyenesen parkolhat, miközben munkatársaink a legmagasabb színvonalon szolgálják ki. A Sneci horgászbolt SZÉP kártya elfogadó horgászbolt, a boltban ilyen módon is lehetőséged van a fizetésre.

Elérhetőségek: