Vadvilág Horgászbolt

balázsaweben

Updated on:

vadvilag horgaszbolt

Vadvilág Horgászbolt Encs

Boltunkat 2007. márciusában nyitottuk meg Encsen azzal a céllal, hogy a Vadvilág horgászbolt a régióban meghatározó horgászüzlet legyen. Árukészletünk folyamatos bővülése miatt 2012. május 7.-én új helyre költöztünk.
Mindent megteszünk azért, hogy a modern, igényes horgász egy helyen találja meg mindazt, amire csak szüksége lehet egy jó horgászathoz. 100 m2-en várunk minden érdeklődőt széles, állandóan bővülő választékkal és hozzáértő, segítő tanácsokkal.

vadvilág horgászbolt
Nagy választék, szakszerű, segítőkész kiszolgálás

Alapelvünk a minden vevőt megillető, személyre szabott figyelem! Igyekszünk folyamatosan nyomon követni az aktuális piaci trendeket, a vevőkváltozó igényeit és ennek megfelelően alakítjuk kínálatunkat. Termékeink között megtalálhatja azokat a termékeket, amelyre a mai horgászoknak szüksége lehet.

Vdvilág horgászbolt
Folyamatosan bővülő, széles termékkínálat

A legújabb pelletek, bojlik, etetőanyagok, aromák, horgászbotok, orsók, bottartók, zsinórok, székek, botzsákok és horgász aprócikkek mind elérhetőek kínálatunkban. Horgászengedély kiváltása is lehetséges horgászboltunkban, a számlát bankkártyával is fizetheti.

Térjen be hozzánk, vásárolja meg következő horgászatához szükséges horgászfelszerelését, segítőkész, szakértő eladókkal találkozhat!

Elérhetőség, nyitvatartás: