Ő nem tűnik túl veszélyesnek...

Roman Fedorcov, orosz mélytengeri halász Instagram oldalán osztja meg a cifrábbnál cifrább mélytengeri fogásait. Ilyenkor örülök, hogy nincsen tengerünk, nem érezném teljesen komfortosan magam ilyen halak között a strandon. 

A oroszországi halász a halászok mindennapi életébe is betekintést enged követőinek. Olyan halakat, rákokat, polipokat és ki tudja még milyen állatokat posztol, amelyeket gyakran még elképzelni sem lehet. Számára ezek az élőlények a mindennapi munka hozadékai, így büszkén osztja meg velünk cifrábbnál cifrább fogásait.

Fedorcovnak minden hal tetszik, én azért fenntartással fogadom őket. Ugyan némelyik teljesen bizarr külsővel rendelkezik, akad olyan is, amelyik egy rajzfilmben is megállná a helyét. Hihetetlen élővilág rejtőzhet a tengerek mélyén.

Ezekből a képekből állítottunk össze nektek egy kis válogatást:

Akár rajzfilmbe is elmenne…

 

Pacal hal?
Harci csiga nem viccel!
Vizipók, te csodapók!
Star Warst láttad? Mindig van egy nagyobb hal….
Ez egy őő…valami
Ilyet még kitalálni is nehéz lenne…
Ilyen rusnyaság még a kalendáriumban sincs… (Regős Bendegúz)
Nem az értelem az első, ami az eszembe jut róla…
Ő nem tűnik túl veszélyesnek…

A halász számára ilyen egy keddi munkanap. Nem bánom, hogy nem lettem tengeri halász…

A cikkben felhasznált képek forrása az orosz halász instagram oldala. Ha szeretnél további elképesztő mélytengeri élőlényeket látni, érdemes körülnézni profilján. Az instagram oldalát itt találod. 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .