Zánka horgászat

balázsaweben

Updated on:

zánka horgászat

A Balaton északi partján fekvő város, Zánka horgászat területén is tartogat számunkra lehetőséget. Ha a nyaralásunk helyszíne ez a balatoni település, akkor a zánkai horgászat ne maradjon ki! Zánka horgászatára több lehetőségünk is adódik, több helyszínen hódolhatunk szenvedélyünknek. Fontos tudni azonban, hogy a zánkai horgászat helyszínei nem minden esetben látogathatóak bárkinek.

Zánka horgászati lehetőségei:

Zánka horgászat: Erzsébet tábor és üdülőfalu

Ezt a zánkai horgászhelyet kizárólag a tábor látogatói és a helyi lakosok használhatják. Ha itt nyaralunk, akkor minden adott Zánka horgászati lehetőségeinek hódolni itt. Az Erzsébet tábor területén három helyszínen lehet horgászni:

  • Kikötő
  • Nyugati partszakasz
  • Keleti partszakasz

Zánka horgászat: Községi strand

A községi strandon bárki horgászhat, azonban mint sok városban a Balatonon, Zánka horgászatát is korlátozzák a főszezon ideje alatt. Ezeken a helyszíneken csak szeptember 6. és május 28. között engedélyezett a horgászat.

Zánka horgászat: Egész évben horgászható helyszínek

Találunk olyan helyeket is, ahol egész évben hódolgatunk a zánkai horgászat nyújtotta örömöknek, és még csak megszállnunk sem kötelező. A strandokkal ellentétben itt egész évben engedélyezett a horgászat. A zánkai horgászat ezeken a helyeken engedélyezett egész évben:

  • Zánka, Rákóczi úti lejáró

Balatoni horgászhelyek

Ha további balatoni horgászhelyekre vagy kíváncsi, több cikket is találhatsz az oldalon a Balaton horgászatával kapcsolatban. Ha szeretnél további információkat, kattints ide.