Balatonmáriafürdő horgászat

balázsaweben

balatonmáriafürdő horgászat

A Balaton déli partján található somogy megyei község, Balatonmáriafürdő horgászat szempontjából is tartogat lehetőséget a településre látogató vendégek számára. E barátságos kis település számos kulturális programot és látnivalót is tartogat a nyaralóknak.

A balatonmáriafürdői horgászat a déli parti horgászat révén a nyári időszakban főképp a mélyebb vizeken, csónakból, vagy éjszaka lehet igazán eredményes. Ha nincs lehetőségünk csónakból horgászni, érdemes elolvasni a korábbi cikkünket, mely alapvető tanácsokat ad a balatoni, partról történő horgászathoz.

Balatonmáriafürdő horgászat – Balatonmáriafürdő horgászhelyek

Balatonmáriafürdő mólók

A balatonmáriafürdői horgászathoz mélyebb vizet a mólókon találhatunk. Ezek a keleti, illetve az északi mólók. Ezeken a helyszíneken egész évben horgászhatunk. Amire mindenképpen figyelni kell, hogy csak a hajóforgalom zavarása nélkül hódolhatunk szenvedélyünknek. Arra mindenképpen figyeljünk, hogy ne szemeteljünk, és lehetőleg kerüljük az összetűzést a vitorlásokkal. A kikötőben ők az urak, ha tetszik, ha nem.

Balatonmáriafürdő strand

Ezen a helyszínen csak strandszezonon kívül szabad horgászni. Túl nagy eredményre lássuk be, a fürdőzők között nem is számíthatnánk. A strandon jóval sekélyebb vízzel találkozhatunk, itt felmelegedő, vagy lehűlő félben lévő vízben horgászhatunk igazán eredményesen. Sokszor ilyen időszakban is szükségesek a távdobó horgászbotok, hiszen akár a 100 méter feletti távolságokat is szükséges megdobni az eredményhez.

Bármelyik helyszínt is válasszunk Balatonmáriafürdő horgászat lehetőségei közül, élvezzük ki minden percét. A Balaton egy csodálatos víz, vigyázzunk rá!

ELŐZŐ

Leánykoncér

KÖVETKEZŐ

Orsódob kötés

Szólj hozzá!