Elindult a horgászkártya regisztráció – így tudsz regisztrálni

balázsaweben

Updated on:

horgászkártya kiváltása

A horgászkártya regisztráció elérhetővé vált! Érdemes már most kiváltani a horgászkártyát! Értékes nyereményeket sorsolnak azok között, akik már az elő regisztráció során igénylik a plasztik horgászkártyájukat. Ezzel nem csak a nyereményjátékban veszel részt, de a jövő évi várhatóan tömeges horgászkártya igénylések miatti esetleges csúszásokat is elkerülheted!

A horgászkártya regisztráció viszonylag egyszerű. Szükséged lesz arra, hogy az adókártyádat lefényképezd, vagy beszkenneld. A fényképezés során figyelj arra, hogy jól látható legyen, ne használj vakut! A vaku fénye kitakarhat az okmányokból az azonosításhoz nélkülözhetetlen adatokat. Lehetőséged van személyesen is kiváltani, a regisztrációs pontokon.

Horgászkártya regisztráció lépésről lépésre

Először is el kell látogatnod a https://horgaszjegy.hu/bejelentkezes oldalra. Itt tudsz regisztrálni a horgászkártya igényléséhez. Válaszd ki a felhasználói regisztráció menüpontot! A további lépéseket a regisztráció során készített képernyő mentéseken keresztül mutatjuk be!

 • Válaszd ki a  felhasználói regisztráció menüpontot!
horgászkártya regisztráció
Válaszd ki a felhasználó regisztráció menüpontot
 • Add meg az e-mail címed, és az általad választott jelszót! Fontos, hogy érvényes e-mail címet adj meg, ide fogják kiküldeni a regisztráció aktiválásához szükséges linket! Fogadd el a felhasználás feltételeket és adatkezelési tájékoztatót! Majd kattints a felhasználói regisztráció gombra!
horgászkártya regisztráció
Add meg az e-mail címed, és az általad választott jelszavad!
 • Ezt az üzenetet fogod látni, lépj be az e-mail fiókodba. Néhány perc után megérkezik a megerősítő e-mail.
horgászkártya regisztráció
Ezt az üzenetet fogod látni

[cmamad id=”2197″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”2198″ stg=””]

 • Az e-mail fiókodba beérkezett e-mailben találsz egy linket. Arra kattints rá a regisztrációd megerősítéséhez!
horgászkártya regisztráció
Kattints a linkre a regisztrációd megerősítéséhez
 • Ha rákattintottál, aktiváltad a regisztrációdat, ezt a képet fogod látni. Ezután kattints a körben lévő fehér nyílra, ezzel visszalépsz a belépési oldalra.
horgászkártya regisztráció
Sikeres regisztráció aktiválás után ezt kell látnod. Kattints a fehér nyílra, így visszajutsz a belépési oldalra.
 • A belépési oldalon add meg a regisztrációhoz használt e-mail címed, és jelszavadat!
horgászkártya regisztráció
Add meg e-mail címed és jelszavad, majd a bejelentkezésre kattintva lépj be!

 

 • Ez a kép fog fogadni, amely elég üres. Nem kell megijedni, válaszd ki a jobb felső sarokban a neked megfelelő opciót! Horgász regisztráció (saját): Ha magadnak akarod elvégezni a horgászkártya regisztrációt. Horgász regisztráció (Saját gyermek), ha a gyermekednek szeretnéd kiváltani a horgászkártyát.  
horgászkártya regisztráció
Egy ilyen üres képernyő fogad majd. Jobb felső sarokban kiválaszthatod, hogy milyen horgászkártya regisztrációt szeretnél

[cmamad id=”2197″ align=”center” tabid=”2198″ mobid=”2198″ stg=””]

Horgászkártya kiváltása – Személyes Adatok

 • Miután kiválasztottad a neked megfelelő menüpontot, add meg a kért adatokat! Töltsd fel az adóigazolványod fényképét. Ezt a fájl kiválasztása menüpontban tudod megtenni. A számítógépeden keresd meg a fényképet, és töltsd fel!  Fogadd el az adatkezelési tájékoztatót és a szerződéses feltételeket (jelöld be a négyzeteket)! Ha végeztél, kattints az egyeztetés gombra!
horgászkártya regisztráció
Add meg a kért adatokat, és töltsd fel az adókártyád fényképét!
 • A következő lépésként az állandó lakcímed és a kézbesítési címedet kell megadni. Ha a kettő megegyezik, jelöld be „Megegyezik az állandó lakcímmel” négyzetet. Ha nem, töltsd ki a kézbesítési címedre, ide fogják postai úton küldeni a kártyát.
horgászkártya regisztráció
Add meg az állandó lakcímed és a postázási címed, ha van.
 • Ezután ki kell választanod azt az egyesületet, amelyben jelenleg tag vagy. Ha elkezded beírni az egyesületed nevét, ki tudod választani a listából azt. A tagsági viszonyod kezdetének kitöltése nem kötelező, én sem töltöttem ki. Ha befizetted a tagsági díjat (van érvényes engedélyed) akkor jelöld be. Majd kattints a mentés gombra!
horgászkártya regisztráció
Kezd el beírni az egyesületed nevét, válaszd ki a legördülő listából. Töltsd ki a további adatokat is, majd kattints a mentés gombra!

[cmamad id=”2197″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”2198″ stg=””]

 • Ezután várni kell, amíg ellenőrzik adataink helyességét, majd e-mailben értesítenek, ha végeztek. Ez nálam este 7-től reggel 8-ig tartott, amivel igazán megleptek, jóval hosszabb várakozási időre számítottam. Ezt fogjuk látni a horgászkártya regisztráció következő lépésében: 
horgászkártya regisztráció
Némi várakozásra ítélnek bennünket a horgászkártya regisztráció során. E-mailben értesítenek, ha végeznek az adatok ellenőrzésével
 • Ha megkaptuk az e-mailt, ismételten be kell lépnünk. Ezt fogjuk látni, kattintsunk az adatok véglegesítése gombra!
horgászkártya regisztráció
Miután értesítettek e-mailben az adatok ellenőrzéséről, lépj be ismét. Ezt fogod látni, kattints az adatok véglegesítése gombra

[cmamad id=”2197″ align=”center” tabid=”2198″ mobid=”2198″ stg=””]

Horgászkártya regisztráció – Fizetési módok

 • Ezután kiválaszthatod, hogy hogyan szeretnéd kifizetni a 2200 forintos kiváltási díjat. Én a bankkártyás fizetés javaslom. Ha csekken szeretnéd befizetni, keresned kell egy regisztrációs pontot, majd sorban állni a postán. (A XXI. században a bankkártyás fizetés biztonságos az interneten keresztül. Nagyon komoly biztonsági rendszerekkel rendelkeznek a bankok, ráadásul biztosítva is vagy.)
horgászkártya regisztráció
Válaszd ki a fizetési módot. Én a bankkártyát javaslom.

Ha az online kártyás fizetést választottad, eljutsz a K&H Bank fizetési oldalára. Itt megadod a kártyád számát, beállítod az érvényességi idejét, és a hátulján található 3 jegyű CV kódot. Ezután kattints a „Fizetem gombra„!

horgászkártya regisztráció
Add meg a kártyád adatait, majd kattints a fizetem gombra
 • Néhány másodperc után végeztél is a horgászkártya regisztráció lépéseivel.  Nincs más dolgod, mint várni, hogy megérkezzen postán a horgászkártya. Ezt a képernyőt fogod látni:
horgászkártya regisztráció
Ezt a képernyőt fogod látni, miután kifizetted a kártyát.

A horgászkártya regisztráció meglepően gördülékenyen ment. Könnyen lehet végigmenni a lépéseken. Néha előfordul, hogy nehézkes a belépés, feltehetően sokan próbálják kiváltani a horgászkártyát. Ha bővebben olvasnál a horgászkártyáról, ide kattintva megteheted. Ne feledd, a horgászkártya bevezetése után is kötelező lesz a fogási napló vezetése.

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, kérlek oszd meg másokkal is, hogy nekik is segítséget nyújthasson!

ELŐZŐ

Grinner csomó

KÖVETKEZŐ

Bolognai bot

“Elindult a horgászkártya regisztráció – így tudsz regisztrálni” bejegyzéshez 82 hozzászólás

  • Igen, válthatsz. Ez esetben azt kell bejelölnöd, hogy nem rendelkezel tagsággal.
   A horgászkártya 2019-től kiváltja a horgászigazolványt. Idén még nem kötelező kiváltani, de jövőre már csak ezzel válthatod ki az engedélyedet, a tervek szerint minden, a horgászattal kapcsolatos adatot ezen a kártyán fognak tárolni (területi jegy, tagság, stb).

   Válasz
 1. Horgász és ” kisszerszámos halász” is vagyok az állami jegy mindkettőre érvényes ? Illetve kell e lehete külön kártyát erre is igényelni?

  Válasz
  • Horgászat esetében mindenképpen igényelned kell kártyát, ez 2019-től kötelező. A halászattal nem vagyok tisztában, a tájékoztató alapján nem érinti a kártya a halászatot. De ez csak az én véleményem, semmi esetre se vedd készpénznek. Ezt a szövetségtől kellene megérdeklődnöd, sajnos erre a részére nem tudok választ adni.

   Válasz
  • Véleményem szerint a halászat más téma. A mohosz tájékoztatójában kifejezetten csak horgászokról van szó, a halászokat érintő változást nem tartalmaz. A halászattal én nem vagyok tisztában, és ez csak a tájékoztató alapján a véleményem. Semmiképpen se tekintsd tájékoztatásnak, ezt mindenképpen a mohosztól kellene megkérdezni.

   Válasz
  • Szia!
   Remek kérdés 😀 De itt a válasz rá:
   Mivel ismerem őket már alakulásuk óta, és azt kívánom bárcsak ilyen lenne minden horgászegyesület, mint a Végegyházi Sporthorgász. A semmiből, pályázati támogatásokból, közös munkával építettek egy nagyon szép kis tavat, ahol több embernek is munkát adnak egész évre. Évről évre egyre szebb a tó, és a halállomány is szépen gyarapodik, látszik rajta, hogy szeretettel gondozzák.
   Létrehoztak egy remek közösségi helyet a tó elkészítésével. Nyári napközis tábor rendszeres programja a tóparton a pecázás, amelyet a Végegyházi Barangoló Egyesület szervez a környék gyermekeinek teljesen ingyen több héten át, ezzel tehermentesítve a szülőket. Egészen fantasztikus élmény ott egy 24 órás verseny, amire sajnos idén nem tudtam elmenni. Jövőre ajánlom neked is, remek program!
   Szeretem azokat támogatni, akik tényleg a köz érdekében dolgoznak egyesületként, és nem saját érdekből, egyéni ambíciókat dédelgetve. Nagyon kevés ilyen van, és ha megtehetem, hogy támogassam őket úgy, hogy náluk vagyok tag, akkor megteszem.
   Ha megismernéd a tavat, fennt van az oldalon:
   https://pecacsarnok.hu/vegegyhazi-horgaszto/

   Válasz
 2. Az előbb sikeresen elküldtem névtelenül a választ…

  A fenti regisztrációs cikkhez még azt tenném hozzá, hogy az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a sikeres regisztrációt követő 30-60 napon belül érkezik a kártya postai úton, ajánlott küldeményként! 🙂

  Válasz
 3. Sziasztok!

  Magamat sikeresen regisztráltam, és igényeltem is a kártyát. A kérdésem az lenne, hogy ezzel a regisztrációlval igényelhetek horgászkártyát távolabbi családtagnak is? (Após, Sógor)

  Köszi a választ elöre is!

  Üdv

  Válasz
 4. Szia!
  Kérdéseim lennének!
  A horgász igazolvány miért nem jó már? Abban is benne vannak a szükséges adatok!Komplett egység
  volt!Már ha megvolt a fogási naplód is!
  Miért kell hozzá az adó igazolvány?Személyi nem jó? Miért éppen az? És ha nekem nincs? Nem horgászhatok?
  Miért a K&H banknál kell fizetni?
  Ha véletlen nincs számítógépem, mi a teendő?
  Egyelőre ennyi kérdésem lenne, válaszodat előre is köszönöm.

  Válasz
  • Szia!

   Hogy erre mi szükség volt, ezt nem tudom megmondani, hiszen nem én találtam ki. Modernizálni szeretnék a horgászatot, én maximálisan üdvözlöm ezt a törekvést, ha ez tényleg azt jelenti, hogy nem kell mindent kinyomtatgatni és otthonról kiválthatok mindent. A XXI. században semmi szükségünk papír okmányokra a legtöbb esetben véleményem szerint.
   A papír alapú személyi miért nem volt jó? Abban is benne volt minden adat, mégis kártya lett.
   Adókártyája mindenkinek van, gyerekeknek is, míg személyi nem feltétlenül. Az adóazonosító jeled nem változik, a személyazonosító igazolványod számával ellentétben.
   Ha elveszítetted az adókártyád és ezért nincsen, azt pótolnod kell, hiszen az egy olyan okmány, amire más ügyekben is szükséged lehet, és ha nincsen, akkor megnehezítheti a dolgok menetét.
   Nem kell a K&H banknál fizetned, ha nem szeretnél. Egyébként feltételezem, hogy ők adták a legjobb ajánlatot az online fizetés üzemeltetésére. Az OTP vagy CIB bank jobb lenne? Teljesen mindegy melyik bank, a bankkártyás fizetés ingyenes, és biztonságos is.
   Ha nincs számítógéped, keress egy regisztrációs pontot, és elintézik neked. Ott kapsz majd egy csekket, és sorban állhatsz a postán vele. És így a bankkártyás fizetési probléma is megoldva.
   Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!

   Válasz
 5. segitséget kérnék .Beirom regisztrálásnál az adó számom feltöltöm a fényképet úgy ahogy kell még se fogadja el mit csináljak?

  Válasz
  • Szia!
   A nem fogadja el mit jelent? Kiír valamit, hogy mi a gond?
   Ha jól emlékszem, nekem sem írt ki semmit, egyszer csak jött egy mail, hogy megfelelt az adókártyám.
   Ami hiba lehet, hogy nem olvasható rendesen, sérült, fénylik, nem tölti ki teljesen a képet, vagy koszos. (Az enyém pl elég koszos volt, előtte letakarítottam.)
   Ezt így elég nehéz látatlanban megmondani. Remélem valamelyik azért segít.

   Válasz
    • Sajnos akkor más ötletem nem igazán van. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni, pedig szívesen megtenném.
     Szerintem próbáld meg egy közeli regisztrációs pontban, hátha ott tudnak segíteni valahogy. Vagy a írj a MOHOSZ-nak, bár szerintem ők is azt fogják mondani, hogy menj be egy regisztrációs pontra.

     Válasz
  • Melyik visszaigazolásra gondolsz? Nekem az adókártya ellenőrzése egy éjszakát vett igénybe. Sok fórumban olvastam, hogy volt akinek napokat vett igénybe ez. De olyat is, hogy akadt, aki semmilyen választ nem kapott, és a MOHOSZ-nak írt, és ők oldották meg. Valószínűleg erősen leterhelt a rendszer, és előfordulnak hibák.
   Ha még mindig nem oldódott meg, javaslom keresd meg a MOHOSZ-t e-mailben, vagy akár a facebookon is!

   Válasz
  • Úgy tudom, hogy október közepén kezdik el gyártani őket, tehát nem hiszem. Már csak azért sem, mert már szeptember 1-én reggel kiváltottam.

   Válasz
 6. Számomra az nem világos,hogy ha én csak állami jegyet szeretnék jövőre váltani, akkor is kell ez a horgászkártya?
  Folyóvizeken soha nem horgászom, csak tavakon, magán tulajdonban lévő tavakon.

  Válasz
  • Szia!

   Igen, mindenképpen ki kell váltanod, ha horgászni szeretnél jövőre. Mindegy, hogy hol. Horgászengedély mindenhova kell, és ez gyakorlatilag a horgászigazolványt fogja felváltani előbb utóbb.

   Válasz
   • Rendben, köszönöm.
    Ha jól értem, akkor ha ezt a kártyát megigényeltem, akkor Állami jegyet jövőre is ugyan úgy lehet váltani pld: horgászboltban?

    Válasz
    • Elméletileg online is kiválthatod majd az állami jegyet. Aztán, hogy ez mennyire fog működni, az a jövő zenéje. Elméletileg az az egyik célja, hogy elektronikusan lehessen mindent intézni, kezdve az állami kiváltásától a területi jegyek megvásárlásáig. De majd meglátjuk ezeket mikorra sikerül megoldani, az ilyesmi nem szokott túl zökkenőmentesen lejátszódni sehol sem.

     Válasz
 7. Szia! Tudok úgy horgászni jövőre Magyarországon hogy a személyes adataimat ne kapja meg a Horgászjegy Kft valamint adatkezelés céljából az IBM Cloud UK és a mandrill.com? Az adókártyám valódiságát csak az általam készített kép alapján ellenőrzik?

  Válasz
  • Szia!

   Erre nem tudok neked biztosan válaszolni, nem ismerem az adatkezelési szabályzatukat fejből. Az IBM Cloud UK azt gondolom, hogy az adatbázis felhő alapú tárolásáért felel, nem olvasgatja az adataid, csak tárolja a szerverein. A mandrill.com pedig egy e-mail levelező rendszer, amely feltehetően a kommunikációt, sőt, akár az egész rendszert is biztosítja. A levelező rendszerek nagyon szigorú ellenőrzés alatt állnak, nagyon fontos nekik a jogszerű működés, különben feketelistára kerülnek. Ebben az esetben nagyjából pillanatok alatt elvesztik a bevételeiket, így nekik a legfontosabb, hogy az adataid biztonságban legyenek.

   Az adókártyád valódiságát csak a fénykép alapján ellenőrzik, ezért kell jó minőségű fotó róla.

   Válasz
 8. Ki készítette a horgász kártya regisztrációhoz tartozó programot!?????

  Garatulálok a tudatlan informatikusnak aki egy ilyen semmire sem használható regisztrációs oldalt meg tudott alkotni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ez mindenre használható (WC) csak regisztrációra NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kérek megfelelő információt arra vonatkozóan, hogy hol és milyen normális keretek között lehet regisztrálni!!!!!!!!!!!!

  Köszönettel:

  Erdei Lehel

  Válasz
  • Kedves Lehel!

   Nem tudom, hogy mi a problémád a horgászkártya regisztrációjával, nekem sikerült. Ebből született a cikk, segítségképpen a regisztráláshoz, mert számomra a MOHOSZ felületén található segítség nem volt elég részletes.
   Az informatikus tudásáról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem.
   A rendszer használhatóságához, vagy használhatatlanságához szintén semmi közöm nincsen, mivel nem én csinálom.
   A pecacsarnok.hu oldalon nem tudsz regisztrálni a horgász kártyára, mivel nem én csinálom a horgászkártyát, és regisztrációs pontként sem üzemel az oldal.
   Ez csak egy segítség, amit az olvasóknak készítettem, és elég sokaknak hasznos is volt.
   Egyébként a legtöbb horgászboltban, ahol forgalmaznak horgászengedélyt, tudsz regisztrálni offline is, segíteni fognak. De ott csekken kell majd befizetned a kártya árát.

   Válasz
 9. Az alábbi email cimmel regisztráltam, egy hónapja azt jelzi vissza,hogy a regisztráció folyamatban van.
  Miért ??? Hibás az egész rendszer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  Email címemre kérem a választ !! SEGÍTSÉG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Farkas István

  Válasz
 10. Nem értem, hogy a papíralapú horgászigazolvány számát miért nem kell megadni a regisztráció során. Ezek szerint bárki igényelhet horgászkártyát, akár horgászvizsga meglétének hiányában is?
  Szőke Gábor

  Válasz
  • A horgászvizsga megléte digitálisan rögzített már a SZÁK rendszer bevezetése óta, így az adatokból pontosan tudni lehet, hogy ki az, akinek van vizsgája, és ki az akinek nincs. Természetesen akinek nincsen, nem válthat kártyát (remélem).

   Válasz
   • Mi alapján van rögzítve a vizsga? A vizsgám során nem volt még adóazonosítóm, csak személyim.
    Furcsa ez az adókártya dolog. Semmit nem igazol, és a feltételek szerint 8 évig őrzik, de legalább egy évig a másolatát.
    Engem inkább az zavar, hogy korábban elvesztettem minden iratomat egyszerre, vagyis bárki regisztrálhat most a régi adókártyámmal, hiszen az új okmányaim nálam vannak, számuk változott, az adókártya nem. Vagyis annál az előny akinél a másolat vagy a korábbi van…

    Válasz
    • A vizsga adatok a SZÁK rendszerben vannak rögzítve tudomásom szerint. Az adókártya egyedi, névre szól és a születési dátum alapján képzik. Nem hiszem, hogy lehetséges volna más adóazonosító jelével regisztrálni. És mi értelme lenne? Maximum akkor csúszhatna át, ha a név, a születési dátum és minden egyéb adat stimmelne.

     Válasz
 11. Regisztrálni szerettem volna, de valamiért azt írja ki a program, hogy helytelen az adóazonosító szám. Mi lehet a hiba, pedig 2 -szer is szkenneltem az adókártyát.

  Válasz
  • Szia!
   Nekem is volt ilyen, én is a képre gyanakodtam, de egyszerűen csak elütöttem egy számot. Nézd át az adószámodat!
   Ha nem ez a gond, és a kép is megfelelő minőségű, akkor MOHOSZ-t kell keresni.
   Telefonon, vagy e-mail útján is felvehető velük a kapcsolat.
   A telefonszámuk +36 59 32 44 32, az e-mail címük pedig ugyfelszolgalat@horgaszjegy.hu

   Válasz
 12. Sziasztok!
  Rendszeresen azt írja hogy érvénytelen adókártya vagy születési dátum! Nagyjából 20x próbáltam más más képpel.. olvasható minden mégsem jó..

  Válasz
 13. Magyar Horgászártya kézbesítése
  A kézbesítés november 26-án kezdődik majd meg. Az átlagos postázási idő az igényléstől számított 30-60 napon belül történik. Ha valamely adat nem megfelelően került rögzítésre, az adategyeztetéshez szükséges idő a postára adás idejét megnövelheti. A Magyar Horgászkártya minden esetben postai úton, ajánlott küldeményként kerül kiküldésre a regisztráció során megadott kézbesítési címre.

  Válasz
  • 90 napja regisztráltam és fizettem be az árát.
   Ajánlott levél kézbesítése 2-3 nap.
   Itt valami még mindig nem működik rendesen.
   Komolytalan társaság ! Szégyen teteje !
   Ami nem működik azt nem kell erőltetni.
   Tisztelettel további szép napot.

   Válasz
 14. sziasztok!
  Regisztrástam a kártyára, kb 20x-ra sikerült is. Állandóan kidobált és lefagyott, meg nem engedett belépni.
  Most ott tartok, hogy megadtam a kártyaszámot el is fogadta, indítom az utalást, de felugrik egy K&H Bank mintázatú háttér és egy baromi egyszerű üzenet fogad:

  HIBA!

  Hát ennyi….
  Azért jó volt eddig horgászgatni… 🙂

  Válasz
  • Igényelned kell egy adókártyát a NAV-nál. Amíg nem készül el, kiállítanak neked egy hivatalos igazolást, hogy az az adószámod. Ezzel már tudsz majd regisztrálni, de csak valamelyik regisztrációs ponton, online nem.

   Válasz
 15. Sziasztok!

  Megcsináltam a regisztrációt, a fizetés is sikerült, viszont az egyesületi tagságot nem töltöttem ki a regisztrációnál. Fontos ez? Utólag nem tudok már egyesületet megadni?
  Köszönöm a választ!

  Válasz
 16. Hallo,
  nyugdijas nemet allampolgar vagyok, de Magyarorszagon elek. Adokartyam termeszetesen nincsen. Hogyan tudok akkor regisztralni?

  Válasz
 17. Sziasztok!
  Lehet hogy már valaki írta, nem olvastam végig. Gyermekemet szeretném regisztálni, adószáma van, de de nincs adóigazolványa, nem tudok képet tölteni róla. Akkor mi a teendő? lehet csak regisztrálni? kártyaigénylés nélkül?

  Válasz
  • Szia!
   A NAV-tól kell igényelni adókártyát, és egyben egy adószám igazolást is. Utóbbival csak személyesen tudtok regisztrálni.

   Válasz
 18. Szia valahol utána lehet nézni hogy hol tart a horgászkártyám ?,
  Mert igényeltem tavaly október15 én befizettem a 2200 ft ot majd decemberben visszahívtak hogy az adókártya is kellene be mentem még eszszer regisztráltak és nem érkezett meg a mai napig a kártya majd szerettem volna ki váltani a fogási naplót de nem lehetett mert a rendszer azt írta ki hogy még nem kértem a kártyát majd regisztráltak még egyszer márc 7 én és erre a regisztrációs számra elvileg lesz kártyám de már senkinek nem hiszek mert ez már szégyen ami történik!

  Válasz
 19. NÉVTELEN! MINEK AZ ADÓSZÁM A HORGÁSZÁSHOZ?ADÓZI KELL A FOGÁS UTÁN! VAGY MINEK A VIZIT DÍJAS KÁRTYA?NEM MINDENKINEK VAN MÉG BANK KÁRTYÁJA SEM!

  Válasz
 20. Szioka…Nos en Külföldön elek,de van horgasz engedelyem. Azonban nincs adoszamom. Igy tudok engedelyt venni vagy regisztralni? Köszönöm az infot elöre is..

  Válasz
 21. Sziasztok!
  Mivel újra kell igényelni a már meglévő horgászkártyákat, azoknak érvényessége estünkben 2024.01.31.-én lejár,
  Ráklikkelek az áttekintőben az
  „új kártyát igényelek”
  és nem történik semmi.
  Mit tegyek?
  Köszönöm

  Válasz

Szólj hozzá!